Kringdata storsatsar för framtiden!

Kringdata satsar 5,9Mkr på att bygga upp en egen inkopplingsgrupp. Denna grupp består av 8st fibertekniker med 4st specialbyggda miljöfordon som levereras redan under hösten. Dessa fordon skall klara av alla typer av FTTH anslutningar i alla miljöer från station till slutkund. Syftet med gruppen är att vi själva skall kunna sätta in den i […]

Kringdata tecknar avtal med Malungshem

Vi har idag tecknat avtal med Malungshem AB om fiberanslutning till samtliga lägenheter i deras bestånd. Ett bestånd som sträcker sig från Malung och hela vägen upp till Tandådalen via Sälens centrum. Byggstarten är redan nu i höst och vi beräknar vara klara med installationen våren 2016.

Kringdata tecknar totalentrepenörsavtal med OX2 Construction

Vi har idag tecknat avtal med OX2 Construction AB om byggnation av kompletta SCADA och fibernät till vindkraftsparkerna Rödstahöjden i Sollefteå kommun och Maevaara II i Övertorneå kommun. Arbetet omfattar materialleveranser, projektering, nätdesign, förläggning av fiberkabel, byggnation av områdesnät, fiberarbete, inkoppling av Vestas turbiner, ställverksarbete och slutdokumentation. Dessa arbeten ställer höga krav på oss vad det gäller […]

Kringdata fortsätter att expandera även 2015

För att möta den ökade efterfrågan på våra tjänster har Kringdata AB under januari anställt ytterligare fem stycken montörer och en certifierad fibertekniker. Vi hälsar Jan, Jonas, Tommy, Erik, Andreas och Simon välkomna till Kringdatafamiljen!    

Skistar bygger ut sitt fibernät i Lindvallen

Skistar beställer stamnätsutbyggnad i Lindvallen, nod-byggnation, nya förbindelser ut från huvudkontoret samt anslutning av de nybyggda fastigheterna i Timmerbyn.

Hedemora Energi beställer villaanslutningar

Hedemora Energi beställer stamnätsutbyggnad med tillhörande områdesnät för anslutning av ett 80-tal villor i Hedemora.

Kringdata ansluter Net 4 Mobility

Kringdata ansluter Net 4 Mobilitys master på Sälenfällen. Arbetet omfattar fiberkabelförläggning och site-kontaktering samt förbindelseprov.

Mora Stadsnät beställer områdesnät till Öna

Arbetet omfattar nodbyggnation, förläggning av stamfiber, fibrering av fastigheter.

Grönklittsgruppen beställer anslutning av nya skidstadion

Arbetet omfattar fiberförläggning från Björnparken till nya skidstadion och nybyggnation av nätverksuttag.

Grönklittsgruppen beställer nytt nätverk till nya Callcenter

Arbetet omfattar nybyggnation av ett 60-tal nätverksuttag med tillhörande kabelförläggning och kontaktering samt inmätning och dokumentation.